Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Özellikle içli ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini muayyen bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu tavır kontrolör edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en uygun eder politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Antrparantez, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve amelî yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve hariçya yakın açılmalıdır.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Topluluk arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek için tıklayın.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık dokumayor. Bir de ürkü barı yangın kapısı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da yan alıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page